Ga jij verbouwen, verhuizen of veranderen en weet jij niet waar te beginnen? Dan is dit advies wat voor jou. Lees snel verder.

Volledig advies

Werkwijze volledig advies

Werkwijze

Het volledig advies is een totaal ontwerp waarin wij als team gaan samenwerken. Ik ontwerp altijd volledig vanuit de wensen en behoftes van mijn klant. Het volledig advies bestaat daardoor uit verschillende onderdelen. Dit is het stappenplan en alles wat je van mij gaat ontvangen:

01. Intake gesprek – kennismaking
In dit eerste gesprek bespreken wij samen al jouw wensen en behoeftes. Ik zal je meerdere vragen stellen zodat jij nog dieper kunt gaan na denken over hoe jouw droomhuis eruit gaat zien. Wij leren elkaar twee uur lang kennen.

 
02. Moodboard
Om het ontwerp te versterken, maak ik een moodboard. In sommige gevallen bespreek ik dit moodboard voordat ik met het ontwerp van de woning begin.

 
03. 2D en 3D ontwerp
Ik ga aan de slag met de indeling van het huis! Aan de hand van alle punten die wij hebben besproken tijdens de intake, maak ik een 3D ontwerp van jouw huis. Ik teken de optimale indeling in en jij kunt direct zien hoe jouw huis eruit gaat zien.

 
04. Kleur- en materiaal plan
Niets is lastiger dan de juiste kleuren en materialen bij elkaar vinden. Door mijn ervaring is dit voor mij het leukste gedeelte! Ik zoek alles bij elkaar, gordijnen, verfkleuren, stoffen voor op de stoel of bank en ga zo maar door.

 
05. Lichtplan
Ik maak een lichtplan aan de hand van de indeling. Welke lamp komt waar? Welke armaturen passen in het plan en ik denk ook mee over het technische gedeelte. Mocht je een nieuwbouwwoning hebben wees er dan vroeg bij, zo kan ik het meeste voor je betekenen en vooral op dit vlak.

 
06. Maatwerk ontwerp
Jouw droomhuis is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Een maatwerk ontwerp zorgt vaak voor dat extra stukje persoonlijkheid. Met maatwerk kunnen we alle kanten op. Denk aan kasten, keuken en bijvoorbeeld een eettafel bankje. Ik maak het ontwerp en kan de kast ook laten uitvoeren door mijn meubelmaker.

 
07. Shoplist
Aan de hand van de productlijst kan jij meubels gaan aanschaffen. Ik zorg dat alle winkels erbij staan en het enige wat jij nog hoeft te doen is proefzitten en aanschaffen. Ook heb ik vaste leveranciers waar ik mee werk. Hiermee kan ik jullie in contact brengen.

 
08. Voorlopig ontwerp presentatie
Dit is DE dag. Ik kom naar jouw huis samen met een tas vol stalen en een speciaal uitgeprint boekje. In de presentatie licht ik al mijn ontwerp keuzes toe. Heel belangrijk: na deze presentatie mogen jullie natuurlijk nog aanpassingen doorgeven.

 
09. Definitief ontwerp
Aan de hand van de besproken aanpassingen lever ik een definitief ontwerp aan. Vanaf nu gaan we richting de uitvoering. Eventueel heb ik een vaste aannemer/ meubelmaker waarmee ik jou in contact kan brengen, maar je kan natuurlijk ook met een eigen aannemer aan de slag. Verder ligt de uitvoering van het plan volledig bij jou.

Kosten vanaf: €2900,- incl. btw

*excl. reiskosten

*Elk advies is op maat, ik maak daarom offerte op.

Daglicht Studio Rotterdam

Hoe ziet een volledig advies eruit?

Voor wie is dit advies?

Voor wie?

Het interieuradvies bij Guided By Ruth bestaat uit een totaal advies van begin tot eind. Dit advies is wat voor jou als:

01.
Je gaat verbouwen maar niet weet waar te beginnen en begeleiding zoekt van begin tot eind.

 
02.
Je vaak thuis komt met het idee je inrichting te veranderen, maar niet weet hoe.

 
03.
Je een nieuw huis gaat kopen en iemand zoekt die de inrichting kan verzorgen.

 
04.
Je voor zakelijke redenen iemand zoekt die kan helpen bij het inrichten van een ruimte.

Zij gingen jou voor

Review