Een persoonlijk interieur klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren, maar wie gaat daar voor zorgen?

Wie is Ruth?

Guided By Ruth

Wat doen wij?

Bij Guided By Ruth kan je terecht voor alles wat met interieur te maken heeft of je nou een nieuw kantoor wilt inrichten of je woonkamer. Elk traject bij Guided by Ruth is op maat, omdat Ruth de aandacht heeft voor jouw wensen en die invult met haar creativiteit. We starten een persoonlijk proces wat we zien als het bloeien van een bloem. Stapje voor stapje ontdekken we jouw persoonlijke interieurwensen. We richten de locatie in met de kernwaardes van jou als persoon of bedrijf; het zal bij je passen. Aan het einde van dit proces is de bloem compleet en ontwikkelen we een ontwerp wat voldoet aan al deze waardes. Een ontwerp waarmee jij écht thuis kan komen.

“Ik zie een interieurontwerp als het bloeien van een bloem. Stapje voor stapje komen wij op het interieur waar jij je thuis voelt”

Wie is Ruth de Bruijn?

Leer mij kennen

Denk aan een gezellige krullenbol met een druk en leuk bestaan. Sinds kleins af aan ben ik al bezig met het maken van kleurcombinaties, dit in zowel tekeningen, kleding, ruimtes of in bijvoorbeeld moodboards. Dit was ook de reden waarom ik zeven jaar geleden ervoor heb gekozen om mijn kennis te verbreden en een studie te gaan volgen als interieuradviseur. Met de kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou nu helpen! De kleurencombinatie in een ruimte is dan ook hetgeen wat mijn ontwerpen laat spreken. Niet alleen het bezig zijn met interieur vind ik leuk, maar vooral het contact met mijn klanten maakt het werk nog leuker. Ik word pas echt blij van mijn werk als jij dat ook bent!

Zullen we samenwerken?

Ik haal super veel plezier uit het helpen van jou. Om elke behoefte te tackelen, werk ik met drie verschillende pakketten. Ik ben benieuwd waar ik jou het beste mee kan helpen!

# 1 advies aan huis

Ben jij op zoek naar een nieuwe look en feel in huis, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? In een twee uur lange brainstorm sessie vinden wij het antwoord.

Kosten: €450,- incl. btw

*excl. reiskosten

# 2 maatwerk

Heb jij een plek in huis waar jij graag een maatwerk meubel zou willen zien? Denk bijvoorbeeld aan een maatwerk kast, ensuite kast of keuken dan is dit het pakket voor jou.

Kosten: vanaf €1495,- incl. btw (offerte op maat)

*excl. reiskosten

# 3 volledig advies

Bij dit pakket help ik jou aan een totaal interieuradvies. Ga jij thuis verbouwen of ga je binnenkort verhuizen en weet je niet wat te doen met de inrichting? Dan is dit het pakket voor jou!

Kosten: vanaf €2900,- incl. btw (offerte op maat)

*excl. reiskosten