Ga jij verbouwen, verhuizen, veranderen of wil je gewoon een nieuwe look and feel in huis? Mijn aanbod heeft voor elk probleem een oplossing.

Aanbod

Advies aan huis

Pakket 1

Een advies aan huis is een twee uur durend advies bij jou thuis. Jij mag twee uur lang al jouw vragen stellen. De ene keer komen we op een nieuwe inrichting, de andere keer vinden we een nieuwe kleur voor op de muur en weer een andere keer kan jij eindelijk aan de slag met meubels kopen. Dit advies is wat voor jou als:

01.
Je bent klaar voor heel wat nieuwe inspiratie.

 
02.
Je zelf graag bezig bent met interieur, maar net het extra advies kan gebruiken van een expert.

 
03.
Je net een andere look en feel in huis zou willen.

 
04.
Jouw interieur nog niet helemaal als thuis voelt.

Kosten: €450,- incl. btw

*excl. reiskosten

Maatwerk ontwerp

Pakket 2

Heb jij een plek in huis waar jij graag een maatwerk meubel zou willen zien? Denk bijvoorbeeld aan een maatwerk kast, ensuite kast of keuken dan is dit het pakket voor jou. Ik ga aan de hand van jouw wensen en behoeftes een ontwerp maken. Dit ontwerp wordt in detail uitgewerkt. Denk aan materiaal gebruik, juiste maten en natuurlijk een uniek ontwerp. Mijn vaste interieurbouwer heeft alle kennis in huis om het ontwerp ook echt uit te voeren. Heb jij zelf een interieurbouwer of meubelmaker dan is dit geen probleem! Dit advies is voor jou als:
01.
Jouw huis vraagt om iets vernieuwends.

 
02.
Je denkt dat een maatwerk meubel de oplossing is voor een probleem in jouw huis.

 
03.
Je maatwerk ontzettend mooi vindt en hier het budget voor over hebt.

Vanaf: €1495,- incl. btw

*excl. reiskosten

Volledig interieuradvies

Pakket 3

Een volledig interieuradvies is het advies wat jou helemaal zal bontzorgen. Van begin tot eind denk ik met je mee. Dit advies is een uitgebreid advies wat uit verschillende onderdelen bestaat. Klik op lees meer als je hier alles over wilt lezen. Dit advies is wat voor jou als:
01.
Je gaat verbouwen maar niet weet waar te beginnen en begeleiding zoekt van begin tot eind.

 
02.
Je vaak thuis komt met het idee je inrichting te veranderen, maar niet weet hoe.

 
03.
Je een nieuw huis gaat kopen en iemand zoekt die de inrichting kan verzorgen.

 
04.
Je voor zakelijke redenen iemand zoekt die kan helpen bij het inrichten van een ruimte.

Vanaf: €2900,- incl. btw

*excl. reiskosten

“Ruth haar advies heeft ons uren twijfelen (en discussiëren) bespaard. Het heeft ons ook een een huis vol veilige keuzes bespaard.”

Interieurontwerper Rotterdam

Wie is Ruth de Brujin?

Leer mij kennen

Denk aan een gezellige krullenbol met een druk en leuk bestaan. Sinds kleins af aan ben ik al bezig met het maken van kleurcombinaties, dit in zowel tekeningen, kleding, ruimtes of in bijvoorbeeld moodboards. Dit was ook de reden waarom ik zeven jaar geleden ervoor heb gekozen om mijn kennis te verbreden en een studie te gaan volgen als interieuradviseur. Met de kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou nu helpen! De kleurencombinatie in een ruimte is dan ook hetgeen wat mijn ontwerpen laat spreken. Niet alleen het bezig zijn met interieur vind ik leuk, maar vooral het contact met mijn klanten maakt het werk nog leuker. Ik word pas echt blij van mijn werk als jij dat ook bent!

Zij gingen jou voor

Review